Metélőhagyma
Bazsalikom
Kecskesajt
Mozzarella
Vidám Paradicsom
Camembert sajt
Olívaolaj
Só
Bors
Rukkola
Körte
Kenyér
Balzsamecetkrém
Alufólia
1.Felszeleteljük a bazsalikomot és a metélőhagymát. Összekeverjük kecskesajttal.
2.Levágjuk a paradicsom felső részét és egy kiskanál segítségével kikanalazzuk a belsejét.
3.Megtöltjük a bazsalikomos metélőhagymás kecskesajttal, majd a tetejére mozzarellát teszünk.
4.Szétterített alufóliára helyezzük a camembert sajtot, olívaolajjal meglocsoljuk, sóval és fűszerekkel meghintjük, majd becsomagoljuk.
5.Addig grillezzük a Vidám Paradicsomot és a sajtot, míg a paradicsom nem kap szép grillezett formát.
6.Készítsünk a tányérra rukkolát, szeleteljünk rá körtét, pirított kenyeret, és locsoljuk meg balzsamecetkrémmel.
7.Tálaljuk.
Vidám, jó étvágyat kívánunk!Leveles tészta
Tojássárgája
Zöld pesto
Vidám Paradicsom
Újhagyma
Kemény sajt
Só
Bors
Metélőhagyma
Olívaolaj
Rukkola
1.Helyezzük a leveles tésztát egy tepsire. Tojássárgájával megkenjük a széleit.
2.Kenjük meg a tésztát zöld pestóval és helyezzük rá a felkarikázott Vidám Paradicsomot és újhagymát.
3.Reszeljünk a tetejére kemény sajtot.
4.Megsózzuk, befűszerezzük és meglocsoljuk olívaolajjal.
5.200°C-on sütjük 20 percet a sütőben.
6.Friss rukkolával tálaljuk.
Vidám, jó étvágyat kívánunk!Szárított kenyér
Olívaolaj
Tojás
Só
Bors
Friss zöld fűszernövények
(bazsalikom, metélőhagyma)
Fokhagyma
Parmezán
Ricotta sajt
Vidám Paradicsom
1.Egy tortaformába teszünk sütőpapírt, meglocsoljuk olívaolajjal és kenyeret teszünk bele (ezzel elkészítjük a torta alapját).
2.A tojást összekeverjük sóval, fűszerekkel és friss fűszernövényekkel.
3.Fokozatosan hozzáadunk zúzott fokhagymát, reszelt parmezánt, ricotta sajtot és szépen összekeverjük.
4.Előkészítjük a tortaformát, meglocsoljuk olívaolajjal és ráhelyezzük a sajtos keverékünket.
5.A Vidám Paradicsomot felkarikázzuk, rárakjuk a tortára és megsózzuk.
6.Tálaljuk.
Vidám, jó étvágyat kívánunk!